Mindenhez közel

Egy hotel Szeged évszázados falain

Szállodánk Szeged belvárosában található, a Petőfi Sándor sgt. legelején, a város kulturális és üzleti életének központjában, az egyetemi negyedben, alig pár száz méterre az ismert látnivalóktól.

Két perc sétával elérhető a Dugonics tér, a Kárász utca, vagy a REÖK palota, de öt perc alatt ott lehetünk a Dóm téren, a Tisza parton, vagy JATIK Kongresszusi Központban. Bárhol is fogyasztja el vacsoráját a belvárosban, biztos lehet benne, hogy utána nem kell sokat sétálnia, hogy mielőbb nyugovóra térhessen szállodai szobájában

A 2021 szeptemberében újranyitott szálloda új névvel, elegáns belső designnal, impozáns közösségi terekkel, vadonatúj lakosztállyal és „felfrissült” kényelmes szobákkal várja a Szegedre látogató turistákat.

Szállodánk az 1879-es Nagyárvíz után 4 évvel épült polgári lakóház alapjaira épült 2002-ben. 2020 szeptemberéig Hotel Korona néven fogadta a vendégeket, majd 2021. szeptemberében nyitottuk meg megújult stílusban, Itália hangulatát idéző belsőépítészeti megoldásokkal.

A finom és változatos büféreggelit nem mindennapi környezetben, a több mint egy évszázados gyönyörű boltíves pincében fogyaszthatják el vendégeink, ahol a múltat idéző rusztikus stílus egyesül a mai kor fiatalos megjelenésével. Kandalló és tölgyfaasztalok találkoznak a színes, modern székekkel, lágy esésű drapériákkal, hangulatfokozó fényekkel. A falakon régi címeres téglákat is találhatnak a szemfüles vendégek.

Az autóval érkezőket saját belső parkoló várja. Minden adott egy remek szegedi tartózkodáshoz, a város személyes felfedezéséhez, bebarangolásához.

Reggeliző az évszázados pincében
Hotel Piano recepció Szeged

Hotel Piano 

„Mindenhez közel,,

Ugye Ön is azért látogat Szegedre, mert szeretne néhány kellemes napot eltölteni és minél több élményt szerezni? Imádja bebarangolni egy ismeretlen város utcáit és kényelmesen sétálva felfedezni a látnivalókat, hogy aztán pár óra múlva jóleső fáradtsággal térjen vissza a szállodába?
Szereti a hangulatos kis éttermeket, és már otthon megtervezi, hogy hol fog egy finomat vacsorázni? Vagy csak azt tudja, hogy a híres szegedi halászlét mindenképp szeretné megkóstolni, és alig várja, hogy ajánljunk Önnek egy helyet, ahová csak a szegediek járnak?
Esetleg valamelyik rendezvényre látogatna Szegedre? A Szabadtéri Játékok után már nincs kedve autózni, és minél előbb szeretne ágyba kerülni?
Üzleti célból érkezik Szegedre, és fontos Önnek, hogy a központban találjon egy kényelmes, egyedi hangulatú szállodát, ahol egészséges és tartalmas reggelit kínálnak, és az autója is biztonságban van?
Ha most magára ismert, akkor a Hotel Piano a legjobb választás az Ön számára!
Szállodánk Szeged belvárosában található, a Petőfi Sándor sgt. legelején, a város kulturális és üzleti életének központjában, az egyetemi negyedben, alig pár száz méterre az ismert látnivalóktól. Két perc sétával elérhető a Dugonics tér, a Kárász utca, vagy a REÖK palota, de öt perc alatt ott lehetünk a Dóm téren, a Tisza parton, vagy JATIK Kongresszusi Központban. Bárhol is fogyasztja el vacsoráját a belvárosban, biztos lehet benne, hogy utána nem kell sokat sétálnia, hogy mielőbb nyugovóra térhessen szállodai szobájában.

Írjon nekünk!

Kérdése van, ajánlatot kérne, foglalni szeretne? Írjon nekünk, és 24 órán belül válaszolunk Önnek.

 

10 + 5 =