Szabad levegőn négy keréken

Fedezze fel Szeged szépségeit környezetbarát módon, elektromos kisbusszal!

Húsz éve élek Szegeden és ismerem már, mint a tenyeremet, ez a városnéző túra mégis tudott olyat mutatni, illetve mondani, ami még nekem is újdonság volt! Így aztán bátran ajánlom azoknak is, akik nem először járnak szeretett szülővárosomban. 

Utunk során megtekinthetjük a főbb nevezetességeket, amelyek történelmi hátteréről lényegre törő ám mégis alapos és pontos bemutatást kapunk az előre rögzített hanganyagból, amit a sofőrök személyes tapasztalataik megosztásával tesznek még színesebbé. Egyéni kérdéseinkre is szívesen választ adnak a kíváncsiskodóknak a várossal kapcsolatban.

Mivel a busz nyitott, így a szabad levegőn élvezhetjük Szeged páratlan látványát, kényelmes ülésekből. Nyáron a hűsítő szellő miatt ez kifejezetten kellemes, de ha lóg az eső lába is útnak indulhatnak, a felhőtlen és esőmentes túráról lehúzható (természetesen átlátszó) ponyvák gondoskodnak.

Kiváló program egyébként a kisgyermekes családoknak, bőven akadnak olyan látnivalók, amelyek a gyerekek számára is érdekesek lehetnek.

Ezen felül minden korosztálynak ajánlom, mégpedig azért mert kb. egy óra alatt számtalan szegedi látnivalót, éttermet, városrészt felfedezhetnek, ezek alapján pedig eldönthetik, szerintük hová érdemes visszamenni akár gyalogosan is, melyik étteremben szeretnének vacsorázni vagy melyik utcákat szeretnék bejárni, akár többször is.

Ami pedig szerintem a legjobb, hogy mindezt környezetszennyezés nélkül tehetjük meg, a busz elektromos kivitelezésének köszönhetően!

Ha kedvet kapott mindehhez, a szállodánk, a Hotel Piano recepcióján munkatársaink készséggel adnak felvilágosítást és segítenek a helyfoglalásban.

Kellemes városnézést, és kikapcsolódást kívánok!

 

Gyenge Réka 

2021.09.06

Iratkozzon fel hírlevelünkre: